OxySan tietoa

Paranna työympäristöä OxySan ionisaattorin avulla
- puhdistaa ilman epäpuhtauksia, poistaa pahan hajun

Nauti puhtaasta raikkaasta ulkoilmasta sisätiloissa. Ionisointiyksikkö OxySan on suunniteltu puhdistamaan sisäilman tehokkaasti. Sen alhainen energiankulutus sekä helppokäyttöisyys ja huollettavuus takaavat sille pitkän iän käytössä.

Ionisaatio poistaa työympäristöstäsi mm. auringon valossa näkyvästi leijailevat pölyt, poistaa tehokkaasti haitallisia hajuja, neutralisoi orgaanisia yhdisteitä ja mikro-organismeja. OxySan puhdistaa nopeasti sisäilman palauttamalla sen luonnollisen ionipitoisuuden. Näin sisäilmasta saadaan terveysvaikutuksiltaan samanlaista kuin puhtaasta ja raikkaasta ulkoilmasta.

Ionisoinnin jälkeen ilma täyttyy positiivisesti ja negatiivisesti varautuneista ioneista jotka ovat lähinnä happimolekyylejä. Ilmassa leijuvat epäpuhtaat hiukkaset sähköisyvät, kerääntyvät yhteen ja putoavat lattialle josta ne on helppo imuroida tai lakaista pois.

Ionit ja erityisesti happiradikaalit puhdistavat ilmaa hapettamalla haihtuvat orgaaniset yhdisteet; kaasumolekyylit, jotka aiheuttavat hajuja, homeitiöitä, bakteereja ja viruksia.

Ilmastoituja huoneita varten OxySan tarjoaa energiatehokkaan tavan puhdistaa huoneiden sisäilmaa. Laitteen ylläpito on helppoa, vähintaan kerran viikossa tarkista ja vaihda laitteen karkeat esisuodattimet.

Ioni poistaa hiukkaset, hajut ja tekee homeen tehottomaksi.

 

Epäterveelliset hiukkaset ≤ 10 μm seuraavat aina ilma-
virtauksia ja eivät koskaan vajota lattiaan

 

5 minuutin bipolaarisen ionisaation jälkeen, jossa on oikea ionisaatio, pystyt pienentämään hiukkasten suhteellista tasoa 95%: iin saakka.

Ionisointiyksiköt puhdistavat ilman ympäristöä 60 - 1500 m3, riippuen saastumisasteesta ja tilan ilmavirrasta.

OxySanissa on viisi erilaista ionisaatiotasoa sekä säädettävä puhallin. Niiden avulla on helppo löytää oikea vaihtoehto ilmanpuhdistamisen tasosta.

OxySan-mallien puhdistuskyky riippuu käyttökohteen ilman pilaantumisasteesta ja ilmavirtauksesta.

1. Toimistot, joissa on huono ilmanvaihto.

2. Ilman epäpuhtaudet johtuen varasto- tai teknisestä työstä. Ilmanvirtaustaso normaali.

3. Pahasti pilaantuntut ilma johtuen puhdistuksesta, hionnasta, hitsauksesta tai työskentelystä liuottimella.

4. Erittäin pahasti pilaantuntut ilma johtuen tulipalosta, homehajuista tai teollisuuden, maatalouden yms pahanhajuisten ilmavirtojen vuoksi.